Зелений чай не піддають ферментированию і тому він зберігає багато корисних властивостей рослини чаю. Багато рослини виробляють хімічні речовини, звані поліфенолами і які захищають їх від пошкоджень, викликаних навколишнім середовищем. Поліфеноли, що епігаллокатехін-3-галлат (ЕГКГ) і епігаллокатехін (ЕГК), містяться у великій кількості в зеленому чаї.
ЕГКГ має антиоксидантні властивості і надає профілактичний ефект на виникнення раку шкіри, легень, стравоходу, шлунка, печінки, малої кишки, підшлункової залози, товстої кишки, сечового міхура і грудей. Чай має і інші корисні властивості, включаючи поліпшення кровообігу, виведення токсинів, підвищення стійкості до захворювань, серцево-судинне благополуччя, зниження рівня холестерину і боротьба з онкологічними захворюваннями.
Серед позитивних ефектів від прийому продукту варто виділити:
• Зменшує відчуття втоми і покращує розумову діяльність.
• Знижує ризик виникнення раку стравоходу, шлунка, товстої кишки, шкіри і відсуває початок виникнення артеріосклерозу.
• Має виражену антиоксидантну дію, що важливо при комплексній терапії онкологічних захворювань.
• Захист імунної системи від руйнівної дії антиоксидантів.
Склад на одну порцію – 1 капсула:
• Вітамін С (аскорбінова кислота) 60 мг
• Екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) (листя) 400 мг (містить 16 мг кофеїну) (хв. 40% катехінів і 60% поліфенолів)
ЯК ПРИЙМАТИ:
В якості дієтичної добавки, приймати по 1 капсулі в день під час їжі. Не приймати цей продукт на порожній шлунок, не перевищувати рекомендовану дозу.
Основні | |
---|---|
Виробник | Now Foods |
Країна виробник | США |
Кількість | 60 шт. |
Тип | Капсули |
- Ціна: Ціну уточнюйте