Міцелярні казеїн - сама повільна форма протеїну. Проводиться щадними способами мікро - та ультрафільтрації без застосування кислот і нагрівання, зберігаючи натуральну структуру білка. Потрапляючи в травний тракт, утворює міцели, обмежуючи площа доступу травних ферментів. Слідчо, збільшується тривалість перетравлювання і зберігається постійне надходження амінокислот у кров. Містить Lactospore© (Lactobacillus sporogenes, стабільні пробіотики, що поліпшують метаболізм лактози) і DigeZyme® (комплекс ензимів, що забезпечує повне розщеплення та перетравлювання білків) від Sabinsa Corporation (США). Поживна цінність: • 1 порція 30 г У 100 г продукту • Калорійність 105 ккал 351 ккал • Білки 22,5 г 75 г • з яких ВСАА 4,5 г 15 г • Вуглеводи 2,4 г 8 г • цукор 1,6 м 5,3 г • Жири 0,7 м 2,2 м • насичені жирні кислоти 0,4 г 1,4 г • Харчові волокна 1,4 г 4,7 г Сіль 0,07 г 0,22 г • Lactospore® (Bacillus coagulans) 30 мг 100 мг • DigeZyme® (амілаза, протеаза, ліпаза, целюлаза, лактаза) 15 мг 50 мг • Склад амінокислот на 100 г продукту • Аланін 3,4 г • Аргінін 3,4 г • Аспарагінова кислота 7,4 г • Цистин 0,8 г • Глютамінова кислота 19,5 г • Гліцин 1,8 м • Гістидин 2,6 г • Ізолейцин 5 г • Лейцин 9,3 г • Лізин 7,7 г • Метіонін 2,8 г • Фенілаланін 4,9 г • Пролін 9,6 г • Серин 5,3 г • Треонін 4,2 г • Триптофан 1,3 г • Тирозин 4,9 г • Валін 5,7 м Рекомендації щодо застосування: 1 порція на день. Переважно перед сном. Рекомендації щодо приготування: 1 порція = 30 г порошку (1 мірна ложка з гіркою) в 250 мл води.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | VPLab |
Країна виробник | Великобританія |
Тип | Порошок |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 2300 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте