Rice Protein BioTech USA 500 гр (Рисі Протеїн Биотеч ЮСА) – це рисовий протеїн, високоякісний джерело натуральних рослинних білків, амінокислотний профіль яких дуже схожий з сироватковим білком і є таким же повноцінним і корисним. Рисовий протеїн рекомендується як альтернатива молочних білків, він стане відмінним помічником для людей непереносящих лактозу.
Він зовсім не містить цукру, до його складу входять тільки корисні інгредієнти: инулиновые волокна, біотин, клітковина, вітаміни. Rice Protein є також гарним доповненням до вегетаріанської дієти , він відмінно сприяє зростанню м'язів і підтримки м'язової маси.
Rice Protein виробництва компанії BioTech USA – це порошковий продукт, отриманий виключно з речовин рослинного походження, не містить глютен, лактозу і цукор. Rice Protein на 80% складається з рисового протеїну та містить у своєму складі волокна інуліну.
• даний препарат рекомендується до вживання в якості заміни протеїнів на основі молока;
• рослинний білок, що входить до складу Rice protein, є чудовим доповненням до щоденного раціону веганів і вегетерианцев, так як сприяє м'язевого росту і підтримки м'язової маси;
• на 80% складається з протеїну;
• не містить лактозу і глютен;
• ароматизований натуральної корицею;
• містить волокна інуліну, що забезпечують контроль обміну цукрів і сприяють розщепленню жирів, а також надають сприятливий вплив на функціонування травної системи.
Склад Rice Protein BioTech USA (1 порція = 1 мірна ложка (25 гр)):
• Калорії 1021 ккал
• Жир 1,1 м
з яких насичені 0,7 м
• Вуглеводи 2,0 г
• Волокно 1,75 м
• Білки 20 г
Інгредієнти: рисовий білок 80%, какао-порошок, інулін, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатори, кориця, підсолоджувач (сукралоза).
Як приймати Rice Protein BioTech USA?
Змішайте 1 порцію (30 г) з 200-300 мл води, соку або іншого напою. Приймайте 2-4 рази на день. В тренувальні дні обов'язково 1 порцію після тренування.
Основні | |
---|---|
Виробник | BioTech |
Країна виробник | США |
Тип | Порошок |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 500 кг |
- Ціна: Ціну уточнюйте