Yamamoto® Nutrition AlphaTECH - біологічно активна добавка на основі гідролізованого білка лосося (ProGo®) з джерелами морських білків (атлантичного лосося), виділених ферментативним способом з використанням запатентованого виробничого процесу для отримання продукту з виключно натуральними амінокислотами, пептидами і мікроелементами.
Протеїни Yamamoto® AlphaTECH® виробляються і збираються в Італії на кращих заводах, які можуть гарантувати відповідність стандартам і безпеку у відповідності з найвищими стандартами якості.
Розробка AlphaTECH® є результатом тісної співпраці між італійською компанією Yamamoto® і норвезькою компанією Hofseth BioCare®. ProGo® (гідролізований білок лосося) виключно для Yamamoto® дозволив нам створити продукт з унікальними та неповторними характеристиками В ІТАЛІЇ В КРАЩИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ЗАСОБАХ.
У чому різниця між AlphaTECH® і всіма іншими білками на ринку?
1 - Велика затримка азоту . Було показано, що білки AlphaTECH® затримують азот на 79% вище, ніж ізольовані білки сироватки і на 20% більше, ніж гидролизованные білки сироватки. Чим краще якість біологічної цінності і утримання азоту в джерелі білка, тим більше відгук з точки зору синтезу білка.
2 - Велика засвоюваність і засвоєння, AlphaTECH® являє собою білковий гідролізат, що складається з олигопептидов у вільній формі і амінокислот, зі збалансованим амінокислотним складом і особливо схожий на тканини людини. Зокрема, він містить близько 627 пептидів (аналіз MALDI-TOF), які складаються з різних класів малих олигопептидов і амінокислот у вільній формі. Таким чином, гидролизованная суміш ALPHATECH® призводить до «попередньо перевареної» формі і ділиться на 5 фракцій класів пептидів в залежності від їхньої ваги і розміру молекули і високої біологічної активності з екстраординарними біологічними властивостями: 110-1000 Дальтон, 1000-1500 Дальтон 1500-2000 Дальтон, 2000-2500 Дальтон і> 2500 Дальтон. Отже, 100% всього гідролізату має молекулярну масу нижче 3000 Дальтон с + 50%, які характеризуються олигопептидами.Майте на увазі, що сироваткові білки зазвичай містять 70% або більше білків з молекулярною масою понад 10 000 дальтон. Це особливо вплине на швидку засвоюваність і засвоєння. Фактично, ді і трипептиды перетинають апікальну мембрану за допомогою транспортера pepT1, H + -залежного (котранспорта), який робить себе ще швидше завдяки цій «кращою» смузі. «Одне з кращих рішень в світі з високою біодоступністю і швидким поглинанням»
Склад: гидролизованныйбелок лосося (ProGo®), ароматизатор, підсолоджувач: сукралоза.
Як використовувати: додати 2 лопатки (30 г) в 300/400 мл води та приймати один раз в день.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yamamoto nutrition |
Країна виробник | Італія |
Кількість | 50 шт. |
Тип | Капсули |
- Ціна: Ціну уточнюйте