Yamamoto Nutrition® являє GlycoBol®. GlycoBol® - це біологічно активна добавка, рекомендована для спортсменів, які займаються інтенсивними і тривалими фізичними навантаженнями
Вуглеводи сприяють відновленню нормальної функції м'язів (скорочення) після напружених та / або тривалих вправ, що включають м'язову втому і виснаження запасів глікогену в скелетних м'язах.
Цей новий клас добавок на основі вуглеводів, який визначається як «дизайнерські полімери глюкози або высокоразветвленные циклодекстрини (ГБЦД), є наступним еволюційним кроком для різних продуктів на основі вуглеводів, представлених на ринку.
За останні десять років було багато відкриттів, включаючи появу безлічі добавок, спеціально призначених для «попередніх тренувань». В даний час ми знаходимося в епоху продуктів перед тренуванням зі стимулюючим ефектом через оксиду азоту, які дуже популярні з-за їх помітного впливу на м'язову накачування, а також на фокус (для тих, у кого є стимулюючі речовини).
Говорячи про продукти з явною корисністю, які отримали моє схвалення в останні роки, безумовно, я включив би високомолекулярний вуглевод в число «пріоритетів» спортивних добавок.
Новий клас добавок на основі вуглеводів, званих «дизайнерськими полімерами глюкози», тобто високо розгалужені циклодекстрини (ГБЦД), призначені для подальшої еволюції існуючих продуктів Vitargo, Waxy maize і karbolyn.
Навіщо використовувати вуглеводи під час тренування?
Давайте зробимо дуже необхідний крок назад, щоб уточнити.
Навіщо використовувати рідкі вуглеводи під час тренування?
Патроном цієї теорії у світі бодібілдингу був Мілош Сарцев, який твердо вірив у скупчення вуглеводів, ізолятів, різних амінокислот і ряду інших елементів, які слід приймати під час тренування, коли м'язова гіперемія була набагато вище фізіологічної. базові рівні. Таким чином, він використовував насос і інсуліновий приплив, щоб дістатися до активних частин м'язів, які потребують насиченої киснем крові і поживних речовинах.
Розвиваючи стару теорію Сарцева, були оптимізовані різні фактори (і підтверджені їх фундаментальні основи), що, в свою чергу, призвело до оптимізації компонентів напою, так що час поглинання і навіть ефективність були значно покращені. Типові заважають ефекти, викликані глюкозою, були практично усунені (особливо у великих кількостях та / або, якщо тільки злегка розведені).
Перш ніж прояснити це, важливо пояснити концепцію «осмолярності», тому що ми будемо багато згадувати про неї з-за її поточної важливості.
Осмолярність - це одиниця виміру, що широко використовується в хімії, коли ми говоримо про концентраціях розчинів, і вона вказує загальну кількість молекул та іонів, присутніх в одному літрі розчину.
Таким чином, осмолярність розчину збільшується разом з кількістю містяться в ньому частинок, і якщо напій на основі глюкози володіє набагато більшою осмолярностью, ніж його аналог у термінах глюкозних полімерів, таких як Vitargo, то відбувається те, що ми будемо в останнього є чиста швидкість спорожнення шлунка по відношенню до глюкози, яка буде стимулювати рідини в шлунку та просвіті кишечнику, що призводить до затримки випорожнення і всмоктування, сприяючи зневоднення організму під час роботи і / або шлунково-кишкових розладів (діарея).
Ця риса частково пояснює, чому високомолекулярні вуглеводи можуть також поповнювати запаси глікогену швидше, ніж інші вуглеводи.
Мало того, ми можемо бачити характеристику «швидкості» як більш потужний глікемічний і інсуліновий відповідь, що підтримує синтез глікогену.
Это совсем не плохо, и если учесть, что следующее создание восковой кукурузы (амилопектина), высокоразветвленного полимера глюкозы, явно имеет высокую молекулярную массу и низкую осмоляльность, мы обнаружим, что оно не только быстро выходит из желудка, но и также допускает медленное и постепенное выделение глюкозы в крови, а это значит, что она также может быть использована для выносливых видов спорта.
Іншим недоліком, виявленим у напоях на основі глюкози, є ризик виникнення неприємної реактивної гіпоглікемії під час фізичних вправ, якщо рівень цукру в крові не контролюється при постійному прийомі напою.
Сильно розгалужені циклічні декстрини: нове покоління
Переваги циклодекстринів
Зокрема, є два чудових переваги використання цих високомолекулярних глюкозних полімерів в якості добавки для тренувань:
• швидке і стійке виділення глюкози в кров
• дуже низька осмолярність в розчиніНасамперед, глюкоза швидко, але неухильно виділяється в кров
Швидкість, з якою вони досягають свого «місця призначення», визначається не тільки їхньою молекулярною масою, але також і їх молекулярною структурою, яка також визначає, як ферменти можуть гідролізувати такий розгалужений полімер глюкози у вільній формі в кишечнику.
Друга перевага використання полімеру глюкози з високою молекулярною масою полягає в низькій осмолярності розчину.
Основні | |
---|---|
Виробник | Yamamoto nutrition |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 500 кг |
Тип | Порошок |
- Ціна: Ціну уточнюйте