У перекладі з англійської, Egg albumin – це яєчний білок. І в назві відображається вся суть цього продукту. Egg albumin на 83% складається з білків (головний серед них – овальбумин) обезсахаренный. Його характеризує висока поживна цінність, при цьому жири і вуглеводи практично відсутні. У продукті Egg albumin від Nosorig представлений концентрат білка. Випускається продукт у формі порошку без добавок і домішок.
Переваги добавки:
• Яєчний протеїн – натуральний продукт, дуже поживний і безпечний (у рідкісних випадках може бути алергія на білок).
• Добавка дуже швидко засвоюється, він не залишає ніяких продуктів обміну і не впливає на баланс ферментів. Єдиний його мінус – специфічний смак, проте з ним можна миритися.
• Відмінною дієтичною цінністю можна відзначити повну відсутність лактози, що робить Nosorig Egg albumin абсолютно безпечним для людей, які страждають від неусваиваемости лактози.
Склад
В одній порції – 30 м:
• Калорії - 89,4
• Білки – 25 г
• Вуглеводи – 0,5 г
• Жири – 0,3 г
Склад: сухий яєчний альбумін.
Як приймати:
Разовий прийом – 30 грам порошку. Можете зробити корисний коктейль, шляхом розчинення порошку у воді, молоці або соку. Можна приймати кілька разів в день (до чотирьох разів). Але не забувайте, що такий шейк не може бути вашим основним харчуванням – це лише корисне доповнення до раціону. Щоб посилити ефективність і строки дії яєчного протеїну, можна змішувати його з вуглеводами. А якщо ви плануєте сушку, його можна комбінувати з ще однією добавкою – карнітином.
Основні | |
---|---|
Виробник | NOSOROG |
Вага | 1 г |
Тип | Порошок |
- Ціна: Ціну уточнюйте