Концентрат сироваткового білка - вважається найпопулярнішою спортивною добавкою, і використовується у бодібілдингу для набору м'язової маси, при схудненні і для підтримки гарної фізичної форми. Отримують його із сироватки, яка залишається при виготовленні сиру.
Склад: концентрат білка молочної сироватки, сухе харчова суміш (шоколад 100% (цукор, какао порошок, масло какао, знежирений какао порошок), декстроза.
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту, г:
• білки – 65,0;
• вуглеводи – 21,3;
• жири - 2,0.
• Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту, кДж(ккал) – 1520,6 (363,2).
Умови зберігання та термін придатності:
Зберігання концентратів повинно проводитися у критих сухих вентильованих приміщеннях і відносній вологості повітря не більше 85%
- при температурі від 0 °С до 10 °С - не більше 12 місяців з дати виготовлення;
- при температурі від 0 °С до 25 °С - не більше 8 місяців з дати виготовлення.
Рекомендації по застосуванню: Готувати коктейль з сироваткового протеїну досить просто. Найпростіший спосіб: насипте в шейкер порцію протеїну (2 мірних ложки), залийте достатньою кількістю рідини 300-400мл, закрийте шейкер. Після чого, струшуйте шейкер до отримання однорідної маси. Замість шейкера можна використовувати міксер або блендер. Дуже не рекомендується намагатися розмішати сироватковий протеїн з допомогою ложки: пити такий протеїн буде неприємно з грудок, так і засвоювати організму доведеться не рідина, а сухий порошок
Основні | |
---|---|
Виробник | Гадяч |
Країна виробник | Україна |
Вага | 15 г |
Тип | Порошок |
- Ціна: Ціну уточнюйте