K 100 mcg від компанії Thompson підвищує міцність судинних стінок, сприяє загоєнню ран, приводить в порядок шлунково-кишковий тракт, попереджає остреопороз, сприяє гарній роботі нирок і мінералізації кісткової тканини, бере участь у процесах формування кісток. Вітамін К є жиророзчинним вітаміном. Як правило, використовується для зниження ризику кровотеч, при захворюваннях печінки або тривалому прийнятті антибіотиків. Найбільше цього вітаміну в листової зелені (всілякі салати і капуста). Хлорофіл дає рослинам зелений колір і забезпечує їх вітаміном К. Слід врахувати, що заморожування продуктів може знищити вітамін. Ще він міститься в курячих яйцях, риб'ячому жирі, молоці і молокопродуктах, свинячий та яловичої печінки, зеленому горошку, спаржі, гарбузі, помідорах, огірках, кабачках, злаках, соєвому і оливковій олії. Тільки половина добової дози вітаміну К потрапляє до нас з їжею. Решта виробляється кишковими бактеріями (при гарній роботі кишечника). Але, як правило, його запаси в нашому організмі дуже малі. Так само Вітамін К підвищує міцність судинних стінок, сприяє загоєнню ран, приводить в порядок шлунково-кишковий тракт, попереджає остреопороз, сприяє гарній роботі нирок і мінералізації кісткової тканини, бере участь у процесах формування кісток. Склад Склад в одній порції - 1 капсула: Вітамін К (як філохінон) - 100 мкг Інші інгредієнти: Желатин (капсула), рисова мука, діоксид кремнію, магнію стеарат. Рекомендації щодо застосування: Приймати 1 капсулу на день з їжею.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Thompson |
Країна виробник | США |
Кількість | 30 шт. |
Тип | Капсули |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте