Koji Iron 27 mg від Solgar підтримує вироблення червоних кров'яних тілець і допомагає доставляти кисень до клітин. Більше 2000 років японці використовували метод ферментації кодзі. Так роблять оцет, місо і соєвий соус. Ферментація – це природний процес, що дозволяє зберегти і поліпшити продукти. «Кодзі» - це японський термін, що позначає «культивированное зерно». Цей процес, заснований на їжі, починається з вирощування культури коджі на вареному рисі. По мірі дозрівання і бродіння кодзі збагачується залізом. Потім його збирають і переробляють в порошкоподібний залізо коджі. Ферментоване залізо коджі Earth Source® Food: Підтримує здоров'я жінок, особливо під час вагітності, менструації і статевого дозрівання. Клінічно вивчено – ніжно діє на шлунок і легко вбирається. Містить Ultimine ™, форму заліза з повільним вивільненням, на яку подана заявка на патент. В нашем организме содержится около 4 г железа, а большая его часть «встроена» в гемоглобин эритроцитов - красных кровяных телец. Остальное количество железа запасается в тканях в виде ферритина и гемосидерина. Железо принимает участие в иммунобиологических процессах, обеспечивает работоспособность мышц, защищает организм от болезнетворных микроорганизмов.
Состав
Состав одной порции - 1 капсула:
Железо (из ферментированного коджи сульфат железа, Ultimine ™) - 27 мг
Ингредиенты:
Растительная целлюлоза,
микрокристаллическая целлюлоза,
органическая рисовая шелуха,
суміш екстрактів органічного рису. Рекомендації щодо застосування: Приймайте по одній (1) рослинної капсулі в день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Solgar |
Країна виробник | США |
Кількість | 60 шт. |
Тип | Капсули |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте